Introductie actie voeren bij de groepen 8

Meester Gil gaf vandaag een inspirerende en ook indrukwekkende les over het thema waar de beide groepen 8 mee aan de slag gaan…actie voeren voor een beter klimaat. Een les vol filmpjes en ook met een confronterend onderdeel. Je ecologische voetafdruk uitrekenen …daar schrokken vanmiddag een aantal kinderen wel van! Zeker iets om ook in andere groepen te onderzoeken, want het geeft een andere kijk op ons dagelijks leven en hoe we met de aarde omgaan. Hier nog een prachtig filmpje dat werd getoond in de les van vandaag….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s