Eerste ontwerpen circulaire stad

De groepen 7 onderzoeken de circulaire stad… de stad van de toekomst. Hoe gaat deze er uitzien? In groepjes wordt er gewerkt aan verschillende onderwerpen binnen het thema, zoals de energie- en watervoorziening, de natuurlijke omgeving, nieuwe manieren van bouwen en vervoer e.d. Reuze interessant. Beide groepen gaan hun plannen uitvoeren in de vorm van een maquette…uiteraard gemaakt van kosteloos materiaal en “afval” van thuis! Bij meester Sietse in de klas is al een begin gemaakt. We kijken uit naar alle bouwsels, groepen 7!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s