Circuit de papier

De groepen 4 werken met het thema papier. De groepen leren over de kringloop van papier, van boom tot en met de het gerecyclede papier in de fabriek. Wat kun je allemaal met oud papier en karton doen? In het atelier op school werd vandaag volop geknipt en geplakt in het “circuit de papier”. Er werden schattige collagebeestjes gemaakt van restjes papier en in groepjes gewerkt aan de constructie van een papier-maché dier. Helaas viel het papier scheppen in de soep vandaag, want de blenders weigerden dienst! Dat komt op een ander moment beslist nog aan de beurt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s