De St.Janrecyclefabriek in de herkansing!

In 2020 kwam er helaas voortijdig een einde aan ons recycle-avontuur, maar sinds deze week gaan we er weer met de hele school voor! 4 weken lang aan de slag met alle denkbare afvalstromen, recyclen en duurzaamheid! We keken deze week naar het eerste Recyclejournaal van ons gloednieuwe recycle-ambassadeurs Merjam en Noé uit 7B. Zij wijzen ons de komende 4 weken de weg en hoe! Met veel enthousiasme en plezier zorgen ze nu al voor heel wat glimlachjes en positieve energie. Hun koppies prijken voor de sfeer alvast op onze prikborden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s