Bibberbeestjes maken

Bij 6A combineren we techniek met recycle-materiaal. Vorige week maakten de kinderen al hun tekenrobotjes van oude kwarkbakjes en melkkloppertjes, vandaag stonden bibberbeestjes op het programma. Met een batterijhouder, motortje en wat oud elektriciteitsdraad werden er beestjes in elkaar geknutseld met heel kleine schroevendraaiertjes. Volgende les pimpen we ze nog toch vrolijke karaktertjes met restjes schuimrubber, tape en allerlei kleine recyclematerialen. En zullen we ze uiteraard ook testen of ze bibberend in beweging komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s