Lapje & Stiekje

Heel de dag de introductie van het project bij de groepen 1/2. De groepen kregen allemaal een leskist in de klas en maakten kennis met  Lapje en Stiekje, twee kleine super opruimers en afvalknutselaars. Lapje en Stiekje namen ook het leuke digitale prentenboek “De opgeruimde stad” van Coralie Saudo mee en na afloop deden we een afvalsorteerspelletje in de kring met de kleine vuilnisbakjes van Lapje en Stiekje.Volgende week zullen ze de klassen weer met een nieuw prentenboek verrassen.(En ook hier werd natuurlijk al heel enthousiast gesproken over het inzamelen van de plasticdopjes! Lapje en Stiekje hadden er al een paar verzameld voor in de verzamelbak van de groep!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s